skip to Main Content

Wat is sierpleister?

Sierpleister is een afwerking op basis van kunsthars vermengd met granietkorrels. Het is daardoor zo hard dat het oplopen van beschadigingen bijna niet mogelijk is. Vooral voor gezinnen met kinderen is het de ideale muurafwerking.

Er zijn vele soorten sierpleisters op de markt. Iedereen kent spachtelputz. Deze is te verkrijgen in een reeks van kleuren en verschillende korreldiktes.

Ook op het gebied van sierpleisters zijn de grote leveranciers continu bezig met nieuwe ontwikkelingen. De nieuwste woontrends worden nauwlettend op de voet gevolgd. Een van die nieuwe producten is schuurspachtel. Dit is een prachtige gladde sierpleister met dezelfde eigenschappen als spachtelputz, maar met een hele andere uitstraling.

Wanneer sierpleister?

Wilt u een levendige, warme en gezellige sfeer in huis en een hele sterke afwerking? Dan is sierpleister de keus voor u. U heeft dan een hele sterke muurafwerking die erg makkelijk schoon te maken is.

Op iedere vlakke en draagkrachtige ondergrond kan sierpleister worden aangebracht zowel binnenshuis als buitenshuis.

Het kleurenassortiment is oneindig, iedere gewenste kleur is te maken. Zo schept u makkelijk de sfeer en uitstraling in uw ruimte die voor u van toepassing is. Voor het maken van de juiste keuze in soort sierpleister, kleur en eventueel korreldikte komen wij graag bij u langs. Wij kunnen dan samen met u en onze expertise de keuze maken die u voor ogen heeft.

Hoe wordt sierpleister afgewerkt?

Alle soorten sierpleisters moeten op verschillende manieren worden afgewerkt. Het eindresultaat is een mooie, egale en gelijkmatige structuur. Sierpleister is een muurafwerking waar u nog jarenlang plezier van zult hebben!

TIP!

Sierpleister is makkelijk schoon te maken met een sopje, harde borstel en droogdeppen met een schone gladde doek.